SOLPLANET Vlaams-Brabant

Bent u een installateur in Vlaams-Brabant en wilt u de producten van Solplanet distribueren? Dan bent u bij Solar-West aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op, zodat we kunnen laten zien wat Solplanet en Solar-West voor u kunnen betekenen.

Contacteer ons

Je kunt bouwen op Solplanet

Bij Solplanet streven we een eenvoudig idee na: solar for everybody. We streven  ernaar om de best mogelijke ervaring voor distributeurs, installateurs en eindgebruikers te creëren. Dat is de reden waarom onze producten eenvoudig te installeren, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

De fotovoltaïsche omvormers van Solplanet worden gefabriceerd in overeenstemming met internationale hoge kwaliteitsnormen. De kans is dus groot, dat we aan jouw vraag kunnen voldoen.

Solplanet is een merk van AISWEI, die sinds 2009 omvormers fabriceert. AISWEI, voorheen ook bekend als de Chinese dochteronderneming van SMA, heeft met succes hoogwaardige en betrouwbare producten gemaakt voor gerenommeerde merken als SMA en Zeversolar.

Vandaag de dag, is AISWEI een onafhankelijk onderzoeks-, ontwikkelings- en productiebedrijf. Door een recente herstructurering van het eigen vermogen heeft AISWEI een bijzonder sterke financiële positie binnen de branche.

ontdek onze producten

SOLPLANET

Voor installateurs te Vlaams-Brabant

Ontdek onze servicepagina voor installateurs, speciaal ontworpen voor installateurs zoals u. Hier bieden we handige downloads en instructies aan om u op weg te helpen. Heeft u na het gebruik van deze bronnen nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Voor installateurs Vlaams-Brabant