Solplanet Hybride omvormer Red Dot

Solplanet Hybride omvormer Red Dot: Solplanet Hybride omvormer wint Red Dot voor hoge ontwerpkwaliteit

Solplanet is succesvol geweest in de Red Dot Award: Product Design 2021. De internationale jury heeft de hybride omvormer ASW3000 tot 5000H-S de onderscheiding “Red Dot” toegekend, wat staat voor hoge ontwerpkwaliteit.

Solplanet CEO en president Dr. Zhang Yong: “Bij Solplanet geloven we in de kracht van de zon voor de toekomst van onze planeet – we maken zonne-energie voor iedereen. We zijn erg trots dat we de Red Dot winnaar 2021 award hebben ontvangen voor ons nieuwe ontwerp van hybride omvormers.
Onze omvormers zijn hightech apparaten die zijn geïnspireerd op de manier waarop de natuur energie uit de zon haalt. Daarom is het nieuwe ontwerp van onze productreeksen, aangevoerd door de hybride omvormer, ontworpen om een ​​natuurlijk onderdeel van elk huis of elke industrie te zijn.

 Solplanet hybride omvormer Solplanet hybride omvormers zijn discreet en elegant als de natuur zelf.

 ● Design is geïnspireerd op de natuur: Discreet en elegant in elke omgeving.

 ● Het product is: eenvoudig te installeren, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. 

● Deze eerste serie is verkrijgbaar in vier versies: 3 / 3,6 / 4 / 5kW De erkenning door de Red Dot-jury is nog een reden om afhankelijk te zijn van Solplanet.

Wij heten u van harte welkom om deze onderscheiding met ons te vieren. Solplanet maakt zonne-energie voor iedereen – nu met het bekroonde ontwerp van Red Dot-winnaar 2021. Red Dot CEO Professor Dr. Peter Zec over de laureaten “De winnaars van de Red Dot Award: Product Design 2021 waren dit jaar bijzonder indrukwekkend.

Het ontwerp van hun producten is uitstekend, zowel qua esthetiek als qua functionaliteit. Het is niet eenvoudig om in zo’n sterk deelnemersveld te zegevieren en onze jury voor zich te winnen. Daarom wil ik de laureaten van harte feliciteren met hun succes”, aldus professor dr. Peter Zec, oprichter en CEO van Red Dot. 

Evaluatieplatform voor goed design De Red Dot Award: Product Design dateert al uit 1955 en beloont de beste producten voor een bepaald jaar. De ongeveer 50 juryleden waren ook in 2021 trouw aan het motto ‘Op zoek naar goed design en innovatie’. Het internationale panel van experts bestaat uit specialisten uit een grote verscheidenheid aan sectoren.

Ze onderzochten de producten die aan de wedstrijd deelnamen in een proces dat meerdere dagen besloeg en lieten zich leiden door beoordelingscriteria zoals de formele kwaliteit, ergonomie en levensduur van het product. 

Lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *